Godden Sudik Blog

Transparency Breeds Collaboration
Godden | Sudik Architects - Thursday, October 10, 2019

The spring of 2017 was an exciting time at Godden Sudik Architects as the studio moved into a new office in the Denver Tech Center. The most prominent feature of the new office was the shared spaces and transparency that have helped to improve collaboration between our teams. The shared spaces include an integrated kitchen and plotting room, and collaboration stations complete with flat-screen monitors and dry-erase whiteboards, along with work stations for the team with versatile desks and transparent dividers.

Large office conference room with design features such as a multi-sliding glass pocketing door, flat-screen monitors, and stone accent walls.

One of the most notable design features in the office is the use of glass to divide one space from another. Transparency is evident when clients first walk through our front doors with floor-to-ceiling glass doors that flank our conference rooms. Past the receptionist’s desk, lies the integrated kitchen and printing station. Each employee’s morning begins in this space where they can converse over a cup of coffee by the coffee bar, while another prints construction drawings from the plotter for the day’s meetings. Further down the hall is “principal’s row,” a line of offices where our team leaders are hard at work. Abundant sunlight filters through windows into the work stations. Office spaces are glazed with floor to ceiling glass panels that overlook the collaboration stations, interspersed throughout the office to promote cohesion throughout the different studios, with employee’s individual work spaces in the background. The individual work stations are equipped with opaque glass dividers and desks that have the ability to convert to standing desks with the simple tap of a button.

As you can see, transparency remains key to the success of our team’s productivity, along with upholding our core values on collaboration and team work. If you haven’t already, come check out our new office space! We would love to give you a tour.


Warning: Illegal string offset 'email' in /home/goddensu/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 2440

Leave A Comment